Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Garland forsøger at dæmpe ophedet Trump-sag

Justitsminister Merrick Garland forsøger at dæmpe gemytterne efter ransagningen af Trumps bolig – men om det lykkes, er tvivlsomt.

Justitsminister Merrick Garland forsøger at dæmpe gemytterne efter ransagningen af Trumps bolig - men om det lykkes, er tvivlsomt.

Siden mandag denne uge, hvor FBI ransagede tidligere præsident Donald Trump bolig i Florida, har Trump anklaget Demokraterne for nu også at bruge FBI og justitsministeriet i deres evige politiske heksejagt på ham. Men efter justitsminister Merrick Garlands pressemøde i går torsdag om FBI’s ransagning tyder alt på, at Trump ikke har fortalt den hele sandhed.

Ugen startede med en stor sejr til Demokraterne og Joe Biden, da senatet stemte for lovpakken Inflation Reduction Act. Lykken var dog ko...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Podcast

Anders Agner, Camilla Sebelius og Ruben Sindahl analyserer ugens aktuelle begivenheder. Lyt med her.

Feature

Ny lov i Louisiana gør det til et lovkrav, at fremvise De Ti Bud i klasselokaler.

Politisk analyse

Det spidser til i svingstaterne, hvor både Biden og Trump lige nu kæmper for at få det afgørende forspring i målingerne.

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Copyright © 2021 Kongressen