Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Garland sagsøger Texas for brud på Voting Rights Act

Texas bryder Voting Rights Act, mener justitsminister Merrick Garland, der nu har sagsøgt delstaten.

Texas bryder Voting Rights Act, mener justitsminister Merrick Garland, der nu har sagsøgt delstaten.

De sidste par måneder har delstaten Texas været på Justitsministeriets radar, og d. 6. december var ingen undtagelse. Her offentliggjorde justitsminister Merrick Garland, at han og ministeriet endnu engang vælger at sagsøge deltasten – denne gang for at bryde den føderale valglov, the Voting Rights Act.

The Voting Rights Act fra 1965 er en af borgerrettighedsbevægelsens største succeser og en af de mest betydningsfulde love i amerikansk historie. Om dog den regulerer mange aspekter valgproce...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen