Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Garland sagsøger Texas for brud på Voting Rights Act

Texas bryder Voting Rights Act, mener justitsminister Merrick Garland, der nu har sagsøgt delstaten.

Texas bryder Voting Rights Act, mener justitsminister Merrick Garland, der nu har sagsøgt delstaten.

De sidste par måneder har delstaten Texas været på Justitsministeriets radar, og d. 6. december var ingen undtagelse. Her offentliggjorde justitsminister Merrick Garland, at han og ministeriet endnu engang vælger at sagsøge deltasten – denne gang for at bryde den føderale valglov, the Voting Rights Act.

The Voting Rights Act fra 1965 er en af borgerrettighedsbevægelsens største succeser og en af de mest betydningsfulde love i amerikansk historie. Om dog den regulerer mange aspekter valgproce...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Copyright © 2021 Kongressen