Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Glem ikke, at Biden aldrig var et tilvalg

Biden er i problemer og de ser ikke ud til at gå væk foreløbig. Alligevel er genvalg i 2024 ikke utænkeligt.

Biden er i problemer og de ser ikke ud til at gå væk foreløbig. Alligevel er genvalg i 2024 ikke utænkeligt.

Kan du huske, hvor du var den 29. februar 2020? Det kan Joe Biden med garanti. Og ikke bare fordi det var dengang før verden for alvor blev ramt af corona. Men fordi det var den aften, han vandt det vigtige primærvalg i South Carolina og dermed fik sit præsidentkandidatur på ret køl.

Biden havde ellers fået en forfærdelig start på primærvalgkampen. I New Hampshire var det gået så jammerligt at Biden end ikke var at finde i staten på valgaftenen, men i ly af mørket var rejst videre i håb om ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen