Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Litteratur

Gode USA-bøger under juletræet

Traditionen tro giver Kongressen.com her en række anbefalinger til USA-bøger, du enten selv kan ønske dig til jul eller give til folk, du holder af.

Julen står for døren og traditionen tro giver Kongressen.com dig her en række anbefalinger til USA-bøger, du enten selv kan ønske dig eller give til folk med amerikanske tilbøjeligheder.

Vi begynder i den lidt mere kulturelle afdeling. For i begyndelsen af november udkom bogen 'Den Moderne Sang' på Gutkind. Manden bag værket er ingen ringere end Bob Dylan, der på fængende vis giver læserne et indblik i den genre, han mestrer til perfektion, nemlig sangskrivning. Det er ikke uden grund, at B...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Podcast

Anders Agner, Camilla Sebelius og Ruben Sindahl analyserer ugens aktuelle begivenheder. Lyt med her.

Feature

Ny lov i Louisiana gør det til et lovkrav, at fremvise De Ti Bud i klasselokaler.

Politisk analyse

Det spidser til i svingstaterne, hvor både Biden og Trump lige nu kæmper for at få det afgørende forspring i målingerne.

Business

Mange vælgere er kritiske over for Joe Bidens håndtering af økonomien og spørgsmålet er, hvor meget præsidenten kan ændre dette før valget

Copyright © 2021 Kongressen