Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Grønne danske interesser kan få comeback i det føderale USA

Under Donald Trumps præsidentskab har det været vanskeligt at varetage danske klimainteresser på føderalt niveau i USA. Det kan meget vel tænkes at ændre sig under Joe Biden.

Der var dybe panderynker i de dansk diplomatiske kredse i kølvandet på Donald Trumps overraskende valgsejr i 2016. I de forgangne otte år, havde der i Det Hvide Hus siddet en præsident, som havde klima- og energipolitik højt på dagsordenen, nemlig Barack Obama. Dermed havde der i den amerikanske præsident været en lede...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen