Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Haley fortsatte stærkt efterår i tredje tv-debat

Det var alle gode gange tre for Nikki Haley, der kom bedst fra nattens kandidatdebat – igen uden Trumps deltagelse.

Den tidligere FN-ambassadør og South Carolina-guvernør Nikki Haley har gang i et yderst velfungerende efterår. Ved nattens tredje republikanske tv-debat leverede hun endnu en stærk præstation som viser at det ikke er uden grund at hun i de seneste måneder er gået frem i målingerne og at hun af stadig flere bliver betragtet som førsteudfordrer til Donald Trump i kampen om den republikanske nominering.

Nøjagtig som det har været tilfældet ved de to forrige debatter, var nattens debat igen ud...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Interview

Opiodkrisen hærger og er efterhånden så omfattende, at den formentlig ikke kan udryddes, men kun nedbringes, lyder analysen fra ekspert.

Business

Biden går lige nu en vanskelig linedans, hvor han gerne vil regulere big tech og samtidig undgå at svække USA's konkurrencedygtighed.

Courtroom

Etårigt vindue til at anlægge retssag i forældede sager om seksuelle overgreb var en stor succes, men er nu lukket

Courtroom

Trump vandt første slag i Colorado og kan blive på stemmesedlen, men tabte måske en større kamp

Copyright © 2021 Kongressen