Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Haley har kurs mod hjemmebane nederlag på lørdag

Nikki Haley har kurs mod et kæmpe nederlag i hjemstaten South Carolina ved primærvalget lørdag

Det er som regel en god ide at vinde de kampe, man spiller på hjemmebane. Det gælder ikke bare i sport, det gælder også i politik. Og der er formentlig få ting i denne verden, den republikanske præsidentkandidat, Nikki Haley, lige nu ønsker sig mere end en sejr på hjemmebane når vælgerne på lørdag går til primærvalg i South Carolina.

Det kommer bare ikke til at ske.

Tværtimod har Nikki Haley kurs mod endnu et nederlag, om end det i hjemstaten ikke bare ser ud til at blive endnu større e...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Interview

USA vil ændre udenrigspolitisk kurs under Trump og det er dårligt nyt for Ukraine, lyder analysen fra Jonas Parello-Plesner efter GOP-konventet

Feature

Donald Trump gik uden om abortspørgsmålet i sin tale og generelt fyldte emnet meget lidt på GOP-konventet.

Feature

Hulk Hogan, Tucker Carlson, Mike Pompeo og Eric Trump var blandt talerne på fjerdedagen af GOP-konventet.

Politisk analyse

Spekulationerne om Bidens kandidatur fortsætter - nye tal viser at Whitmer, Moore og Shapiro står stærkere end Harris som eventuel afløser.

Copyright © 2021 Kongressen