Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Haleys vej til Det Hvide Hus er spærret af Trump – selv hvis hun indhenter ham

Nikki Haley ville stå stærkt i en direkte duel mod Joe Biden, men Donald Trump står i vejen

Nikki Haley har et problem. Han er 77 år gammel, tidligere præsident og lige nu langt foran hende i primærræset. Problemet hedder Donald Trump. En omstændighed, der har været gældende i snart mange måneder og som ikke har ændret sig. Og hvad værre for Haley er, at det heller ikke ser ud til at ændre sig.

I skrivende stund stormer Trump mod den republikanske nominering. Han er langt foran Haley og de øvrige kandidater i Iowa, New Hampshire og sågar Haleys hjemstat, South Carolina. Og med min...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Courtroom

Alle dommerne i højesteret kom til samme konklusion, men under overfladen bobler uenigheden

Politisk analyse

Trump har kurs mod sejren på Super Tuesday, men hvad angår økonomien, står hans kampagne overfor flere store udfordringer

Feature

I mange år var den 4. marts dagen, hvor præsidenterne blev taget i ed, men det ændrede sig under Franklin Roosevelts præsidentskab.

Courtroom

Højesteret har ved at tage sagen op givet Trump nyt håb om at undgå retsforfølgelse

Copyright © 2021 Kongressen