Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Handelsaftale mellem EU og USA kan blive til virkelighed

Det vil få stor betydning for dansk økonomi, hvis der indgås en stor handelsaftale mellem EU og USA. Valget i november bliver afgørende for om det vil ske.

Den amerikanske valgkamp er vigtig i mange henseender. Den måske vigtigste, men lidt glemte er handelspolitiken. Hvis forhandlingerne om TTIP (The Transatlantic Trade and Investment Partnership) bliver genoplivet, og der indgås en aftale medllem EU og USA, vil det give Danmark stor økonomisk gevinst.

Af Mikael Olay Milhøj, Senior anal...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen