Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Handelskrig splitter USA’s erhvervsliv

Handelskrigen mellem USA og Kina skader hele verden. Internt i USA er der dog langt fra enighed om en hård linje, for mange virksomheder har større interesse i en langvarig aftale.

Af Martin Flink, erhvervsskribent, Kongressen.com

USA vil to ting på én gang når det handler om handelskrigen med Kina. På den ene side beskytte deres egne virksomheder, på den anden side vil mange virksomheder have lange solide aftaler. For Danmark er der meget at lære og forberede sig på, når vi ser amerikan...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen