Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Pandemien svækker amerikanske universiteters tiltrækningskraft

USA's internationale omdømme har taget skade de sidste par år og det kan have en negativ indvirkning på de amerikanske universiteters evne til at tiltrække spirende og etableret vidensbaseret arbejdskraft, både på den korte og den lange bane. Det kan påvirke danske virksomheders muligheder i USA.

Corona-pandemien har sat gang i en række nye problemer, hvad angår det amerikanske arbejdsmarked. Et af de mere oversete problemer, som ikke desto mindre er vigtigt at være opmærksom på som dansk vi...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Johs Rasmussen er ph.d.-studerende i litteraturvidenskab ved University of Wisconsin at Madison, hvor hans primære forskningsområder er efterkrigstidens transatlantiske litteraturforhold, litteratursociologi og litteraturens demokratiske potentiale. Johs har før boet i USA, senest i Atlanta, Georgia. Han er M.A. i American Studies fra Ruprecht-Karls-Universität Heidelberg og har deltaget på symposier og videnskabelige konferencer ved bl.a. Goethe-Universität Frankfurt, Georgia State University og Dartmouth College. Tilknyttet Kongressen.com som litteraturanalytiker.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen