Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Har Ted Cruz ret, når han siger “GoWokeGoBroke”?

Flere amerikanske underholdningsprogrammer og events har de seneste år oplevet drastiske fald i antallet af seere på TV. Ifølge flere republikanere skyldes det, at udsendelserne er blevet for politisk aktive.

Af Magnus Hansen, medieskribent, Kongressen.com

Da Thomas Vinterberg holdt sin takketale ved dette års Oscaruddeling, var det foran færre mennesker end normalt. Coronavirus har naturligvis sat sit præg på Oscaruddelingen, men også hjemme i stuerne var der i år færre, der fulgte showe...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen