Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Har Trump banet vejen for kandidater som Tucker Carlson i 2024?

Donald Trump var den første og hidtil eneste præsident uden hverken militær eller politisk erfaring bag sig. Han bliver dog næppe den sidste, og i rækken af mediekendte kandidater nævnes især Fox News’ Tucker Carlson ofte.

Af Magnus Hansen, medieskribent, Kongressen.comHan har 4.4 millioner følgere på Twitter og hans tv-program var i februar det næstmest sete i USA med 3.4 millioner seere. Ja, Tucker Carlson er på mange måder en succesfuld mand. Men han er også kontroversiel og beskyldes for...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen