Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Harris holder lav profil i håb om at lukke ned for spekulationer

Spekulationerne om, hvor længe der ville gå før præsident Biden overlod posten til vicepræsident Harris, har været der nærmest fra indsættelsesdagen. Af samme grund holder Harris nu lav profil i et forsøg på at lukke ned for de mange gisninger.

Allerede på indsættelsesdagen, var spekulationerne en del af dækningen. Spekulationerne om, hvor længe der ville gå før den nye præsident, Joe Biden, ville overlade posten til den nye vicepræsident, Kamala Harris. For der var ikke tale om et tradition...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen