Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

Hatten af for Slow Burn nok en gang

Det fremragende podcastformat Slow Burn ser i den nye sæson nærmere på mordet på Rodney King. Nøjagtig som de forrige sæsoner, er resultatet stærkt.

Det fremragende podcastformat Slow Burn ser i den nye sæson nærmere på mordet på Rodney King. Nøjagtig som de forrige sæsoner, er resultatet stærkt.

Har man brug for en skarp kontrast til julehygge, kan man høre sjette sæson af podcasten Slow Burn, som maler et uhyggeligt trist portræt af mordet på Rodney King i 1991.

”I can’t breathe”. I can’t breathe” De fleste husker videoen fra juni 2020, hvor den sorte amerikaner Georg Floyd sagde netop de ord, imens en hvid politibetjent pressede sit knæ ned på hans hals. En handling der resulterede i Floyds død. Det voldsomme eksempel på politibrutalitet satte gang i en vigtig – og tiltrængt - deb...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Nina Jerslev Svendsen er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet med speciale i amerikansk kultur. Hun har tidligere arbejdet på DR på P1 Morgen, P1 Orientering og DR2 Deadline. Tilknyttet Kongressen.com som kulturskribent. Mail: ninajerslevsvendsen@gmail.com

Læs også:

Politisk analyse

En af de mest toneangivende stemmer i amerikansk udenrigspolitik er død - Henry Kissinger blev 100 år

Courtroom

Tidligere allierede har vendt sig mod Trump og har givet opsigtsvækkende vidneudsagn

Politisk analyse

Kennedy-familien fordømmer hans kampagne, som ikke desto mindre har vind i sejlene - på trods af en yderst lemfældig omgang med sandheden.

Interview

Opiodkrisen hærger og er efterhånden så omfattende, at den formentlig ikke kan udryddes, men kun nedbringes, lyder analysen fra ekspert.

Copyright © 2021 Kongressen