Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

Hatten af for Slow Burn nok en gang

Det fremragende podcastformat Slow Burn ser i den nye sæson nærmere på mordet på Rodney King. Nøjagtig som de forrige sæsoner, er resultatet stærkt.

Det fremragende podcastformat Slow Burn ser i den nye sæson nærmere på mordet på Rodney King. Nøjagtig som de forrige sæsoner, er resultatet stærkt.

Har man brug for en skarp kontrast til julehygge, kan man høre sjette sæson af podcasten Slow Burn, som maler et uhyggeligt trist portræt af mordet på Rodney King i 1991.

”I can’t breathe”. I can’t breathe” De fleste husker videoen fra juni 2020, hvor den sorte amerikaner Georg Floyd sagde netop de ord, imens en hvid politibetjent pressede sit knæ ned på hans hals. En handling der resulterede i Floyds død. Det voldsomme eksempel på politibrutalitet satte gang i en vigtig – og tiltrængt - deb...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Nina Jerslev Svendsen er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet med speciale i amerikansk kultur. Hun har tidligere arbejdet på DR på P1 Morgen, P1 Orientering og DR2 Deadline. Tilknyttet Kongressen.com som kulturskribent. Mail: ninajerslevsvendsen@gmail.com

Læs også:

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Copyright © 2021 Kongressen