Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Her er de 10 bedste JFK-bøger

I dag er det John F. Kennedys fødselsdag. Det fejrer vi her på Kongressen.com ved at give dig anbefalinger af de ti bedste bøger, der er skrevet om JFK. Manden, der står bag listen, har selv skrevet flere bøger om Kennedy, nemlig Anders Agner.

Jeg vil godt starte denne liste med en indrømmelse. Manden, hvis 104 års fødselsdag, vi i dag fejrer, er uden sammenligning den præsident, jeg har flest bøger om i min bogvæg. Det er snart 20 år siden, jeg købte min første JFK bog og den bog, jeg købt...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen