Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Her er de 10 bedste JFK-bøger

I dag er det John F. Kennedys fødselsdag. Det fejrer vi her på Kongressen.com ved at give dig anbefalinger af de ti bedste bøger, der er skrevet om JFK. Manden, der står bag listen, har selv skrevet flere bøger om Kennedy, nemlig Anders Agner.

Jeg vil godt starte denne liste med en indrømmelse. Manden, hvis 104 års fødselsdag, vi i dag fejrer, er uden sammenligning den præsident, jeg har flest bøger om i min bogvæg. Det er snart 20 år siden, jeg købte min første JFK bog og den bog, jeg købt...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Var den ene del af duoen bag showet 'The Speeches Of President Kennedy', som senere blev til dokumentarfilmen 'The Danish JFK Guys'. Forfatter til bøgerne 'Kennedybrødrene', 'Da Spin Erobrede Danmark', 'Kennedys Største Taler - Fred Til Alle Tider', 'Fem År Med Obama - Forandring Vi Kunne Tro På?', 'Det Konservative Kollaps', 'Glimt Af Amerika', 'FN - Vores Sidste, Bedste Håb', 'PræsidentPortrætter', 'Glimt Af Et Præsidentvalg', 'JFK100', 'Modet Til Visioner', 'Krigen På Capitol Hill' og senest 'Obama - Håbets Præsident'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i efteråret 2021.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen