Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Her er de fem største præsidenter

Diskussionerne om, hvem der er den største præsident i amerikansk historie er mange og jævnlige. Hvem der udgør top fem over de største, er der imidlertid ikke meget uenighed om.

Du har sikkert selv haft diskussionen med andre USA-nørder, du kender. Diskussionen om, hvem der er den største amerikanske præsident i historien. I den diskussion har du givetvis fremført argumentet at en af følgende to præsidenter, er den største, USA til dato har haft. Abraham Lincoln eller Franklin D. Roosevelt...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen