Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Her er Obamas fem største taler

Barack Obama er uden diskussion en af de dygtigste talere, der har haft nøglerne til Det Hvide Hus. I anledning af hans 60 års fødselsdag, har Kongressen.com her udvalgt de fem taler, vi mener er de bedste, USA's præsident nummer 44 har holdt.

Det var en tale, der i sin tid katapulterede Barack Obama ind på den politiske stjernehimmel, nemlig talen, han holdt på det demokratiske partikonvent i sommeren 2004. På det tidspunkt vidste kun få, hvem den unge statssenator fra Illinois var, men st...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen