Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Her er sagerne, der har givet Biden hovedpine de første 100 dage

Selv om meget er gået godt for Joe Biden i løbet af de første 100 dage i Det Hvide Hus, så er der også områder, hvor det har været op ad bakke for den nye amerikanske præsident.

Hvis Joe Biden i denne uge tager sig en ekstra stor skål is for at fejre de flotte resultater i løbet af hans første 100 dage som præsident, er det ikke uden grund. For endog rigtig meget er gået i Joe Bidens retning de første 100 dage han har siddet bag skrivebordet i Det Ovale Kontor. Corona-håndtering, stimuluspak...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen