Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Kultur

Hetfield, Ulrich og de 72 sæsoner

I dag sender Metallica ’72 Seasons’ på gaden – og der er masser at glæde sig til, for de gamle heavykonger kan stadig give den gas.

Heavy metal-giganterne fra Metallica, der har danske Lars Ulrich som hårdtslående trommeslager, sender i dag albummet '72 Seasons' på gaden. Albummet er bandets første siden 2016, hvor dobbeltalbummet 'Hardwired... to selfdestruct' henrykkede heavyfans kloden over med nyklassikere som 'Moth Into Flame' og 'Atlas Rise'.

Der er i de seneste par måneder blevet varmet godt og grundigt op til den nye plade, der har titlen '72 Seasons'. Samme dag, som bandet meddelte at den nye plade var på vej, ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Ikeland

I den nye sæson af ‘POTUS’ går Anders Agner og Lars Mathiasen i dybden med Dwight Eisenhowers præsidentskab.

Interview

Dag Hammarskjölds idealer skal fortsat spille en central rolle i fremtidens FN, lyder vurderingen fra Mogens Lykketoft

Business

Biden har kastet sig ud i en større politisk kamp for at sløjfe mange amerikaneres studiegæld - men forslaget møder en del modstand

Danmark & USA

Igen i år blev det nordiske Bifrost Summit en stor succes for dansk innovation, fortæller generalkonsul Jesper Kamp

Copyright © 2021 Kongressen