Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Historien taler imod Trumps 2024-planer – det gør dele af hans parti også

Trump har nu officielt skudt sin 2024-kampagne i gang. Helt let bliver et comeback imidlertid ikke for eks-præsidenten.

Trump har nu officielt skudt sin 2024-kampagne i gang. Helt let bliver et comeback imidlertid ikke for eks-præsidenten.

Så skete det. I en timelang tale natten til onsdag dansk tid lod USA's 45. præsident, Donald Trump, således forstå at han ved valget om to år går efter at blive USA's præsident nummer 47. Nyheden har fået en - ja, hvad skal man kalde det - afmålt modtagelse. Trumps mest hardcore tilhængere er som forventet helt oppe på mærkerne og synes det er intet mindre end fantastisk at eks-præsidenten nu officielt går efter et comeback. Men, hvad med alle de andre? Dem, der stemte på Trump i både 2016 og 2...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Interview

Biden-administrationen har godkendt et olieprojekt i Alaska. Dét har givet massiv kritisk, især på de sociale medier.

Interview

Kongressen.com har mødt den amerikanske journalist Lee Fang til en snak om særinteressepenges invasion af amerikansk politik.

Premium

Kongressen.com ser tilbage på Irak-krigen, der i dag for 20 år siden officielt blev igangsat af George W. Bush.

Interview

Jonas Eriksson er netop udkommet med sin anmelderroste debutroman. Inspirationskilderne til sit spirende forfatterskab skal blandt andet findes i den amerikanske sci fi-litteratur.

Copyright © 2021 Kongressen