Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Historien om artiklen, hvor Camelot-myten begyndte

60 år efter udgivelsen af artiklen, hvor Jackie Kennedy koblede sin mands præsidentskab sammen med Camelot, lever myten i bedste velgående.

Hun havde gjort alt rigtigt. Hun havde givet sin mand den smukkeste begravelse, man kunne tænke sig. Hun havde sørget for at han var blevet stedt til hvile på Arlington kirkegården. Og hun havde vist amerikanerne, at når hun kunne holde hovedet højt midt i sorgen, så kunne de også. Men arbejdet var endnu ikke slut for Jacqueline Kennedy. For efterhånden som november nærmede sig sin afslutning og julemåneden bankede på i 1963, måtte den sørgende førstedame, der på tragisk vis var blevet enke den...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Podcast

Anders Agner og Ruben Sindahl gør status efter afgørelsen i Hunter Biden-sagen og hvad det får af betydning for valgkampen. Lyt med her.

Feature

I dag ville George Herbert Walker Bush være fyldt 100 år. Kongressen.com tegner her et portræt af manden, der kaldes USA's bedste one-term president

Business

Nøjagtig som ved de forrige præsidentvalg er de politiske sværdslag om statsgælden i fuld gang.

Courtroom

Det tog kun juryen tre timer at blive enige om at finde Hunter Biden skyldig i alle anklagerne

Copyright © 2021 Kongressen