Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Historien om artiklen, hvor Camelot-myten begyndte

60 år efter udgivelsen af artiklen, hvor Jackie Kennedy koblede sin mands præsidentskab sammen med Camelot, lever myten i bedste velgående.

Hun havde gjort alt rigtigt. Hun havde givet sin mand den smukkeste begravelse, man kunne tænke sig. Hun havde sørget for at han var blevet stedt til hvile på Arlington kirkegården. Og hun havde vist amerikanerne, at når hun kunne holde hovedet højt midt i sorgen, så kunne de også. Men arbejdet var endnu ikke slut for Jacqueline Kennedy. For efterhånden som november nærmede sig sin afslutning og julemåneden bankede på i 1963, måtte den sørgende førstedame, der på tragisk vis var blevet enke den...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Courtroom

Alle dommerne i højesteret kom til samme konklusion, men under overfladen bobler uenigheden

Politisk analyse

Trump har kurs mod sejren på Super Tuesday, men hvad angår økonomien, står hans kampagne overfor flere store udfordringer

Feature

I mange år var den 4. marts dagen, hvor præsidenterne blev taget i ed, men det ændrede sig under Franklin Roosevelts præsidentskab.

Courtroom

Højesteret har ved at tage sagen op givet Trump nyt håb om at undgå retsforfølgelse

Copyright © 2021 Kongressen