Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Historien taler for demokratisk nederlag i dag

Mest taler for at Biden og Demokraterne taber dagens midtvejsvalg. Nøjagtig som Obama, Trump og Clinton gjorde det i sin tid.

Mest taler for at Biden og Demokraterne taber dagens midtvejsvalg. Nøjagtig som Obama, Trump og Clinton gjorde det i sin tid.

Dagens midtvejsvalg ser ikke ud til at blive et succesfuldt et af slagsen for præsident Biden og hans demokratiske partifæller. Ifølge det vægtede snit fra vores amerikanske samarbejdspartnere på RealClearPolitics, står Demokraterne til at tabe flertallet i både Repræsentanternes Hus og Senatet. Er det overraskende? Nej, egentlig ikke. Eller rettere. Det lå ikke nødvendigvis i kortene at Demokraterne kunne ende med at tabe begge kamre på gulvet, men at dagens midtvejsvalg ville betyde tilbagega...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Feature

Tidligere er præsidenter blevet taget i ed på denne dato. Sidste gang det skete var i 1933.

Courtroom

Højesteret har ved at tage sagen op givet Trump nyt håb om at undgå retsforfølgelse

Politisk analyse

Den amerikanske befolkning viser tegn på splittelse i spørgsmålet om støtte til NATO

Politisk analyse

Den republikanske senatsleder Mitch McConnell træder tilbage til november - nu venter slagsmålet om, hvem der bliver hans efterfølger.

Copyright © 2021 Kongressen