Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Hjælpepakke vedtaget – nu venter efterspillet for Mike Johnson i Huset

Vil Marjorie Taylor Greene gøre alvor af truslen om at vælte Mike Johnson som formand for Huset nu, hvor aftalen er på plads?

Når det bliver morgen i Amerika denne april-onsdag, vil Joe Biden som noget af det første underskrive en aftale, som han længe har presset på for at se blive til virkelighed. Helt som forventet stemte Senatet nemlig den store internationale hjælpepakke igennem og dermed har begge kongreskamre nu vedtaget aftalen, som altså kun mangler Bidens underskrift for at træde i kraft.

Det var ventet at Senatet ville bakke op om aftalen, men at resultatet er så klart som det er tilfældet, er alligevel...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Business

Vælgernes tillid til Biden, hvad angår økonomi, halter fortsat - det skal et nyt tiltag for at bekæmpe inflation forsøge at råde bod på.

Courtroom

Her er de forhold, der bliver afgørende for, om Trump bliver dømt

Politisk analyse

Kampen om hvem der skal efterfølge Mitch McConnell som republikansk senatsleder er i fuld gang

Interview

I Kreml er der ingen tvivl om, hvem man håber vinder valget i USA, lyder analysen fra Samuel Rachlin

Copyright © 2021 Kongressen