Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Høje bølger i Jacksons Højesteretshøring

Bølgerne gik højt, da Ketanji Brown Jackson var på besøg i Senatet til høring forud for hendes godkendelse som ny Højesteretsdommer.

Bølgerne gik højt, da Ketanji Brown Jackson var på besøg i Senatet til høring forud for hendes godkendelse som ny Højesteretsdommer.

Efter de to første dages høring af højesteretsdommerkandidat Ketanji Brown Jackson står det klart, at hun og Demokraterne, på trods af Republikanernes mange spørgsmål ikke behøver at bekymre sig om at få hende valgt som ny Højesteretsdommer og afløser for Stephen Breyer.

Efter at Biden d. 25. februar officielt nominerede Jackson, blev hendes nominering sendt over til Senatet – mere specifikt Senatets retsudvalg. Det er her Jacksons nominering på nuværende tidspunkt er nået til.

De første ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Premium

Ifølge Rasmus Søndergaard fra DIIS vil et fåtal af republikanere i Repræsentanternes Hus forsøge at begrænse USA's støtte til Ukraine.

Interview

Superliga-klubben Lyngby BK har solgt angriberen Emil Nielsen til californiske Orange County SC. Kongressen.com har taget en snak med danskeren om sit amerikanske eventyr.

Interview

Hemingway, McCullers, Steinbeck, O'Connor, Salinger, Strout? Mulighederne var mange, før bogaktuelle Jesper Wung-Sung landede på John Fante som sin yndlings amerikanske forfatter.

Obamaland

Hør syvende afsnit af Obamaland om økonomien og ledigheden her.

Copyright © 2021 Kongressen