Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Høje bølger i Jacksons Højesteretshøring

Bølgerne gik højt, da Ketanji Brown Jackson var på besøg i Senatet til høring forud for hendes godkendelse som ny Højesteretsdommer.

Bølgerne gik højt, da Ketanji Brown Jackson var på besøg i Senatet til høring forud for hendes godkendelse som ny Højesteretsdommer.

Efter de to første dages høring af højesteretsdommerkandidat Ketanji Brown Jackson står det klart, at hun og Demokraterne, på trods af Republikanernes mange spørgsmål ikke behøver at bekymre sig om at få hende valgt som ny Højesteretsdommer og afløser for Stephen Breyer.

Efter at Biden d. 25. februar officielt nominerede Jackson, blev hendes nominering sendt over til Senatet – mere specifikt Senatets retsudvalg. Det er her Jacksons nominering på nuværende tidspunkt er nået til.

De første ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Ikeland

Hør 'Ikeland' om Eisenhower og atomvåben her.

Feature

The Eras Tour er en hyldest til 18 års musikrejse, til det feminine og til girlhood

Kampen Om Amerika

Anders Agner, Ruben Sindahl, og Jonas Parello-Plesner ser nærmere på ugens aktuelle sager. Lyt med her.

Business

Ender Centralbanken med at sænke renten og hvornår sker det i så fald? Begge dele vil få stor betydning for den resterende del af...

Copyright © 2021 Kongressen