Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Høje bølger i Jacksons Højesteretshøring

Bølgerne gik højt, da Ketanji Brown Jackson var på besøg i Senatet til høring forud for hendes godkendelse som ny Højesteretsdommer.

Bølgerne gik højt, da Ketanji Brown Jackson var på besøg i Senatet til høring forud for hendes godkendelse som ny Højesteretsdommer.

Efter de to første dages høring af højesteretsdommerkandidat Ketanji Brown Jackson står det klart, at hun og Demokraterne, på trods af Republikanernes mange spørgsmål ikke behøver at bekymre sig om at få hende valgt som ny Højesteretsdommer og afløser for Stephen Breyer.

Efter at Biden d. 25. februar officielt nominerede Jackson, blev hendes nominering sendt over til Senatet – mere specifikt Senatets retsudvalg. Det er her Jacksons nominering på nuværende tidspunkt er nået til.

De første ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Courtroom

Trump har flere gange nu næsten tilstået kriminelle handlinger i sine TV optrædener

Courtroom

Politiet fandt ved en ransagning af senatorens hjem 3,5 million kroner i kontanter og flere guldbarrer.

Politisk analyse

Der er intet at vinde for Trump ved at deltage i tv-debatter mod de øvrige republikanske kandidater - derfor bliver han væk nok en...

Clintonland

Hør syvende afsnit af Clintonland om det mangeårige slagsmål mellem præsidenten og Republikanerne her.

Copyright © 2021 Kongressen