Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Højesteret er i gang med at skrue tiden 200 år tilbage

Det konservative flertal i Højesteret har afsagt en række kontroversielle afgørelser, der gør en dyd ud af hvordan det var i gamle dage

USA's Højesteret har afsagt en række domme, der ændrer på det juridiske landskab i USA. I dommene har retten fokuseret meget på hvordan retstilstanden var for flere hundrede år siden i USA, og retten er på den måde ved at skrue tiden tilbage.

Konservativ højesteretHøjesteret har i en del år haft overvægt af konservative dommere. Men under Trumps præsidentskab, blev der indsat tre nye dommere som alle er på den yderste højrefløj, hvilket har trukket USA's højeste retsindstans endnu mere mod h...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Ruben Toft Sindahl er uddannet jurist fra Københavns Universitet og University of Pittsburgh i Pennsylvania. Fik sin advokatbestalling i Washington D.C. og har gennem flere år arbejdet som advokat i USA. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Interview

Opiodkrisen hærger og er efterhånden så omfattende, at den formentlig ikke kan udryddes, men kun nedbringes, lyder analysen fra ekspert.

Business

Biden går lige nu en vanskelig linedans, hvor han gerne vil regulere big tech og samtidig undgå at svække USA's konkurrencedygtighed.

Courtroom

Etårigt vindue til at anlægge retssag i forældede sager om seksuelle overgreb var en stor succes, men er nu lukket

Courtroom

Trump vandt første slag i Colorado og kan blive på stemmesedlen, men tabte måske en større kamp

Copyright © 2021 Kongressen