Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Højesteret tillader diskrimination mod homoseksuelle par

En webdesigner har nu fået rettens ord for, at hun gerne må sige nej til opgaver fra homoseksuelle kunder.

LGBT rettigheder er for tiden en af fronterne i den kulturkamp, der foregår i USA. Og nu har de konservative dommere i USA's Højesteret meldt sig ind i kampen. I en ny dom fandt Højesteret, at en forretningsdrivende gerne måtte sige nej til homoseksuelle kunder. Ifølge Højesteret vejede retten til ytringsfrihed tungere end hensynet til at undgå diskrimination af homoseksuelle par.Colorado har, som mange andre stater, en lov, der forbyder diskrimination på baggrund af en række karakteristika, så...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Ruben Toft Sindahl er uddannet jurist fra Københavns Universitet og University of Pittsburgh i Pennsylvania. Fik sin advokatbestalling i Washington D.C. og har gennem flere år arbejdet som advokat i USA. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Courtroom

Kevin McCarthy har sat gang i forberedelserne til en rigsretssag mod Biden for at tilfredsstille den yderste højrefløj i partiet

Politisk analyse

Flere republikanske kandidater langede i nattens debat ud efter Trump i håbet om han vil deltage i kommende debatter. Det sker dog næppe.

Clintonland

Hør ottende og sidste afsnit af Clintonland om Bill og Hillary Clinton her.

Copyright © 2021 Kongressen