Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Hold øje med disse ting ved nattens tv-debat

For anden og sidste gang krydser Donald Trump og Joe Biden debat-klinger på direkte tv natten til fredag dansk tid. Her er, hvad du skal holde øje med.

Det var ikke kønt, da Trump og Biden krydsede klinger på direkte tv for et par uger siden. Faktisk vil jeg gå så vidt som til at sige at det var noget af det mest tåkrummende, jeg til dato har set i amerikansk politisk historie, hvad angår tv-debatter. Natten mellem torsdag og fredag dansk tid går det for sig igen. Det skulle egentlig have v...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen