Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Hold øje med følgende i jobrapporten

Den amerikanske jobrapport vil fredag den 2. oktober give den sidste temperaturmåling af arbejdsmarkedet inden valget den 3. november.

Af Frederik Romedahl, senioranalytiker, Nykredit

Coronakrisen medførte i foråret en historisk forværring af økonomien, og inden for få måneder forsvandt godt 25 millioner job, svarende til 16% af den samlede beskæftigelse. Men siden genåbningen er mere end halvdelen nu hentet tilbage, og selv ikke genindførslen af coronarestriktioner i det syd- og østlige...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen