Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Derfor sagsøger Hunter Biden USA’s skattemyndigheder

Præsidentens søn anklager skattemyndighederne for at lække fortrolige informationer om ham af politiske årsager.

President Joe Bidens søn, Hunter Biden, er endnu engang i rampelyset. I går anlagde den yngre Biden en sag mod de amerikanske skattemyndigheder for at have offentliggjort fortrolige oplysninger om ham. 

Hunter Biden har længe været i skattemyndighedernes søgelys, da det menes, at han i flere år ikke har betalt skat af en del af sin indtjening. Hunter Biden har samarbejdet med skattemyndighederne omkring sagen, og har været tæt på at indgå en aftale med anklagemyndigheden om en straf.

...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Ruben Toft Sindahl er uddannet jurist fra Københavns Universitet og University of Pittsburgh i Pennsylvania. Fik sin advokatbestalling i Washington D.C. og har gennem flere år arbejdet som advokat i USA. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Politisk analyse

På sociale medier florerer der nu talrige konspirationer om attentatforsøget mod Donald Trump og det vil fortsætte i den kommende tid

Feature

Det var i Butler, Pennsylvania at attentatforsøget mod Trump fandt sted - byen er sjældent i fokus og primært kendt for dyrskuer

Feature

Attentatforsøget på Donald Trump er langt fra det første eksempel på politisk vold i USA

Kultur

Austin Butler, Jodie Comer og Tom Hardy leverer stærke præstationer i 'The Bikeriders', som netop har haft dansk premiere.

Copyright © 2021 Kongressen