Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Hvad bliver Justitsministeriets næste træk i Trump/FBI-sagen?

Den juridiske fejde mellem Trump og Justitsministeriet fortsætter. Det store spørgsmål er, hvad ministeriets næste træk i sagen bliver.

Den seneste måned har tidligere Præsident Donald Trump måtte se langt efter sejre, men i går fik en enkelt, da en dommer i Florida besluttede, at en uafhængig tredjepart skal gennemgå og sortere de mere end 11.000 dokumenter, som FBI beslaglagde fra Trumps hjem i starten af august. Sejren er en sten i skoen på justitsministeriet, men måske ikke meget mere end det.

Den første mandag i september er lig med Labor day og national fridag i USA, men det er ikke alle, som vælger at holde helt fri. ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Skrevet af

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Litteratur

Svaret faldet prompte når man spørger manden bag Svikmøllen, Søren Anker Madsen, om amerikansk litteratur; intet slår Blade Runner.

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Kultur

Det holdt til tider hårdt, men ikke desto mindre er USA klar til sekstendelsfinalerne i VM efter sejr over ærkerivalen Iran.

Kultur

Lars Ulrich og resten af Metallica er klar med ny single, nyt album og ny turne - som bringer bandet en tur forbi København.

Copyright © 2021 Kongressen