Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Courtroom

Hvad bliver Justitsministeriets næste træk i Trump/FBI-sagen?

Den juridiske fejde mellem Trump og Justitsministeriet fortsætter. Det store spørgsmål er, hvad ministeriets næste træk i sagen bliver.

Den juridiske fejde mellem Trump og Justitsministeriet fortsætter. Det store spørgsmål er, hvad ministeriets næste træk i sagen bliver.

Den seneste måned har tidligere Præsident Donald Trump måtte se langt efter sejre, men i går fik en enkelt, da en dommer i Florida besluttede, at en uafhængig tredjepart skal gennemgå og sortere de mere end 11.000 dokumenter, som FBI beslaglagde fra Trumps hjem i starten af august. Sejren er en sten i skoen på justitsministeriet, men måske ikke meget mere end det.

Den første mandag i september er lig med Labor day og national fridag i USA, men det er ikke alle, som vælger at holde helt fri. ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Emil Friis Lauszus er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og læste et semester på Ruprecht-Karls-Universität i Heidelberg, hvor han studerede amerikansk og tysk ret. Han har tidligere arbejdet på Den Amerikanske Ambassade i København og som advokatfuldmægtig for Kammeradvokaten. I dag er han bosat i Washington, D.C. Tilknyttet Kongressen.com som juridisk analytiker.

Læs også:

Interview

Biden-administrationen har godkendt et olieprojekt i Alaska. Dét har givet massiv kritisk, især på de sociale medier.

Interview

Kongressen.com har mødt den amerikanske journalist Lee Fang til en snak om særinteressepenges invasion af amerikansk politik.

Premium

Kongressen.com ser tilbage på Irak-krigen, der i dag for 20 år siden officielt blev igangsat af George W. Bush.

Interview

Jonas Eriksson er netop udkommet med sin anmelderroste debutroman. Inspirationskilderne til sit spirende forfatterskab skal blandt andet findes i den amerikanske sci fi-litteratur.

Copyright © 2021 Kongressen