Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Hvad gør Republikanerne nu?

Der er kø ved håndvasken internt hos GOP efter gårsdagens uroligheder i Washington. Spørgsmålet er nu, hvad partiet har tænkt sig at gøre herfra? Inklusiv, hvad de har tænkt sig at gøre med Trump.

Hvis der er enkelte eller faktisk en hel af medlemmerne i Det Republikanske Parti, der i dag er vågnet med politiske tømmermænd, er det ikke uden grund. For i de forgangne fire år har partiet, hvis ikke festet, så i hvert fald tilladt Trump at styre festen. I går havde Trump så inviteret nogle af ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen