Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Hvad kan Biden gøre efter tragedien i Texas?

Biden vil stramme våbenlovgivningen efter skoleskyderiet i Texas. Men helt let bliver det ikke for præsidenten.

Biden vil stramme våbenlovgivningen efter skoleskyderiet i Texas. Men helt let bliver det ikke for præsidenten.

Tragedien i Uvalde, Texas ligner nærmest en gentagelse en til en af det, der skete i Newtown, Connecticut for snart ti år siden. Igen er der tale om en gal ung mand, der starter med at skyde et nært familiemedlem - i Newtown skød Adam Lanza sin mor, i Uvelda skød Salvador Ramos sin bedstemor. Begge satte de derefter kursen mod en lokal folkeskole, hvor de skød og dræbte talrige små børn. Lanza 20 i Newtown, Ramos i skrivende stund 19 i Uvalde. Begge skød de desuden flere voksne på skolen og beg...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Republikanernes splittelse i Huset er tydelig og McCarthys fald er kun begyndelsen på et langvarigt kaos.

Courtroom

Trump står til at miste sit selskab og sine ejendomme, hvis han taber retssagen i New York

Politisk analyse

Kevin McCarthy har fået højrefløjen på nakken efter weekendens budgetdrama - spørgsmålet er om hans tid som formand for Huset snart er omme?

Politisk analyse

Med Dianne Feinsteins død er en institution i Senatet gået bort - og nu er spørgsmålet, hvem der bliver hendes efterfølger.

Copyright © 2021 Kongressen