Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Hvad kan Biden gøre efter tragedien i Texas?

Biden vil stramme våbenlovgivningen efter skoleskyderiet i Texas. Men helt let bliver det ikke for præsidenten.

Biden vil stramme våbenlovgivningen efter skoleskyderiet i Texas. Men helt let bliver det ikke for præsidenten.

Tragedien i Uvalde, Texas ligner nærmest en gentagelse en til en af det, der skete i Newtown, Connecticut for snart ti år siden. Igen er der tale om en gal ung mand, der starter med at skyde et nært familiemedlem - i Newtown skød Adam Lanza sin mor, i Uvelda skød Salvador Ramos sin bedstemor. Begge satte de derefter kursen mod en lokal folkeskole, hvor de skød og dræbte talrige små børn. Lanza 20 i Newtown, Ramos i skrivende stund 19 i Uvalde. Begge skød de desuden flere voksne på skolen og beg...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Den tidligere guvernør i South Carolina, Nikki Haley, er på vej til at lancere sit 2024-kandidatur - men kan hun gå hele vejen?

Obamaland

Hør ottende og sidste afsnit af Obamaland om satiren og de nye medieveje her.

Interview

'Retfærdighed for Emmett Till' giver en ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Copyright © 2021 Kongressen