Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Hvad skal Joe Kennedy III nu?

Han var udråbt som Kennedy-dynastiets nye store håb, men primærvalgnederlaget til senator Ed Markey sidste efterår, har sendt Joe Kennedy III til tælling politisk. Spørgsmålet er, hvad hans næste træk bliver?

Det er godt et år siden, jeg mødte Joe Kennedy III til et vælgermøde i det vestlige Massachusetts. På det tidspunkt var han godt kørende og i gang med at se, om han kunne bytte rollen som medlem af Repræsentanternes Hus ud med den noget større post som senator. På det tidspunkt, hvor je...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen