Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

Hvad vil Biden med Dollaren?

Interview med Mikael Olai Milhøj, senioranalytiker i Danske Bank, om Dollarpolitikken under Joe Biden og finansminister Janet Yellen.

Hvad adskiller Trumps og Bidens Dollar-politik?

Nu er det svært at sige præcist, hvad den forhenværende præsident Donald Trumps egentlige Dollarpolitik var. Af og til var han glad for en stærk Dollar, fordi det var et udtryk for, at amerikansk økonomi er verdens vigtigste økonomi. Andre gange var en stærk Dollar et problem, fordi det ramte amerikansk virkso...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen