Connect with us

Hvad søger du?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Hvem er Kevin McCarthy, og hvad står han over for?

Kevin McCarthy ender højst sandsynligt med den magtfulde formandspost i Huset, når de sidste stemmer er talt op. Men hvem er han, og hvad vil han komme til at stå over for som ny formand?

”Det amerikanske folk er klar til et flertal, som vil tilbyde en ny retning, der bringer USA på rette kurs igen. Republikanerne er klar til at levere det. Når du vågner op i morgen, så vil vi være i flertal, og Nancy Pelosi vil være i mindretal.”

Sådan lød det fra Kevin McCarthy, republikansk mindretalsleder i Repræsentanternes Hus, tidlig onsdag morgen dansk tid. Talen var forsinket og kort, og tilhørerskaren var skrumpet og taget hjem. Det skyldes, at den røde bølge, som historien såvel so...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Læs også:

Interview

Midtvejsvalget blev aldrig til nogen bølge for Republikanerne. Ifølge en professor hører det fænomen også fortiden til grundet graden af polarisering i USA.

Politisk analyse

Kabalen ser ud til at være gået op for Det Demokratiske Parti i Repræsentanternes Hus, der senere på måneden skal vælge nyt lederskab.

Politisk analyse

Han er blevet kaldt for Brooklyns Barack Obama, men hvem er Nancy Pelosis arvtager, Hakeem Jeffries, egentlig?

Politisk analyse

I kølvandet på den fuser, midtvejsvalget endte med at blive for Republikanerne, skyder flere GOP-senatorer skylden på Mitch McConnell.

Copyright © 2021 Kongressen