Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Hvem står klar i kulissen, hvis Cuomo falder i New York?

Stadig flere ønsker Andrew Cuomos afgang som New York-guvernør. Men hvem er egentlig i spil til at tage over, hvis Cuomo knækker og er posten stadig lige så stærkt en politisk platform som det engang var?

Andrew Cuomo er en presset mand. Stadig flere melder sig dagligt i koret af stemmer, der mener at han bør træde tilbage som guvernør i New York, som følge af en række krænkelsessager. Indtil videre har Cuomo dog nægtet at kaste håndklædet i ringen og i stedet forsøger han at se om han kan a...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen