Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Hverken Truman eller Eisenhower kunne fordrage McCarthy”

Hverken den demokratiske eller den republikanske præsident havde noget til overs for McCarthys kommunistjagt, fortæller amerikansk ekspert.

To præsidenter stod i spidsen i løbet af årene, hvor Joseph McCarthy hærgede. To herrer, der lå milevidt fra hinanden. De tilhørte to forskellige partier og havde vidt forskellige baggrunde. En ting, havde de dog tilfælles, for hverken Truman eller Eisenhower kunne udstå McCarthy. Kongressen.com har talt med journalist og forfatter, Jeffrey Frank, der har skrevet bøgerne 'The Trials of Harry S Truman' og 'Ike and Dike: The Portrait of af Strange Political Marriage' og som ikke er i tvivl om, at...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Frederikke Skov Smørum er uddannet bachelor i historie fra Københavns Universitet med speciale i amerikansk religion og samfundsforhold. Tilknyttet Kongressen.com som redaktionssekretær. Mobil: 22700430 Mail: frederikke.skov.smorum@gmail.com

Læs også:

Interview

Opiodkrisen hærger og er efterhånden så omfattende, at den formentlig ikke kan udryddes, men kun nedbringes, lyder analysen fra ekspert.

Business

Biden går lige nu en vanskelig linedans, hvor han gerne vil regulere big tech og samtidig undgå at svække USA's konkurrencedygtighed.

Courtroom

Etårigt vindue til at anlægge retssag i forældede sager om seksuelle overgreb var en stor succes, men er nu lukket

Courtroom

Trump vandt første slag i Colorado og kan blive på stemmesedlen, men tabte måske en større kamp

Copyright © 2021 Kongressen