Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Hvis DeSantis vil være præsident, skal han turde udfordre Trump”

DeSantis skal turde gå imod Trump, hvis han vil være amerikansk præsident, lyder vurderingen fra førende republikansk analytiker.

DeSantis skal turde gå imod Trump, hvis han vil være amerikansk præsident, lyder vurderingen fra førende republikansk analytiker.

Hvem bliver den republikanske præsidentkandidat i 2024? Under normale omstændigheder ville vi her i midten af 2022 have en række navne, som ville være i spil eller navne, der ville blive anset som værende blandt favoritterne. Sådan er det kun næsten. For der er et stort men, en stor ubekendt, som har stor betydning for dynamikken i de republikanske præsidentkandidatgeledder. Den ubekendte hedder Donald Trump. For i skrivende stund har eks-præsidenten fortsat ikke meldt ud om han går efter at bl...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Courtroom

Kamala Harris’ fortid hos anklagemyndigheden giver hende nogle vigtige redskaber i valgkampen mod Donald Trump.

Politisk analyse

Donald Trump står nu over for en ny modstander ved præsidentvalget - og det bliver derfor nødvendigt for Republikanerne at justere strategien.

Politisk analyse

Det var i en skriftlig erklæring at Joe Biden indstillede sin valgkamp - og foreløbig virker præsidentens kommunikationsstrategi

Politisk analyse

Joe Biden har søndag aften meddelt at han trækker sig som demokratisk præsidentkandidat og i stedet støtter vicepræsident Kamala Harris.

Copyright © 2021 Kongressen