Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Hvis DeSantis vil være præsident, skal han turde udfordre Trump”

DeSantis skal turde gå imod Trump, hvis han vil være amerikansk præsident, lyder vurderingen fra førende republikansk analytiker.

DeSantis skal turde gå imod Trump, hvis han vil være amerikansk præsident, lyder vurderingen fra førende republikansk analytiker.

Hvem bliver den republikanske præsidentkandidat i 2024? Under normale omstændigheder ville vi her i midten af 2022 have en række navne, som ville være i spil eller navne, der ville blive anset som værende blandt favoritterne. Sådan er det kun næsten. For der er et stort men, en stor ubekendt, som har stor betydning for dynamikken i de republikanske præsidentkandidatgeledder. Den ubekendte hedder Donald Trump. For i skrivende stund har eks-præsidenten fortsat ikke meldt ud om han går efter at bl...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Ikeland

I den nye sæson af ‘POTUS’ går Anders Agner og Lars Mathiasen i dybden med Dwight Eisenhowers præsidentskab.

Interview

Dag Hammarskjölds idealer skal fortsat spille en central rolle i fremtidens FN, lyder vurderingen fra Mogens Lykketoft

Business

Biden har kastet sig ud i en større politisk kamp for at sløjfe mange amerikaneres studiegæld - men forslaget møder en del modstand

Danmark & USA

Igen i år blev det nordiske Bifrost Summit en stor succes for dansk innovation, fortæller generalkonsul Jesper Kamp

Copyright © 2021 Kongressen