Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Hvor var politiet i Washington henne, mens Amerikas demokrati var under angreb?

I onsdags var verden vidne til undtagelsestilstande i Washington D.C, hvor vrede Trump-støtter stormede en af USA’s mest sikre bygninger; den amerikanske kongres. Men hvordan kunne det gå så galt, når politiet kendte truslen på forhånd?

Tekst og billede af Jacob Frellesvig - reporter i Washington D.C.WASHINGTON D.C.: ”Stay safe you guys”, siger en bredskuldret politimand fra MPD, det lokale politi i Washington D.C., mens han giver hånden til flere Trump-demonstranter, der klapper ham på rygg...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen