Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Hvordan en Kennedy endte med at blive et problem for Demokraterne

Robert F. Kenendy Juniors valgkamp er et problem for Joe Biden, som Demokraterne skal have håndteret både hurtigt og effektivt.

Det er lidt den omvendte verden. Normalt når et medlem af Kennedy-familien har rakt ud efter magten, ja, så har det mere været reglen end undtagelsen at man i Det Demokratiske Parti har klappet i hænderne af fryd. Og ja, der er som undtagelser og der er eksempler på at Kennedyer har stillet op og tabt. Det skete senest med Joe Kennedy III tilbage i 2020. Men. For der er et meget stort men. Det er ikke normalt at et Kennedy-kandidatur er så ilde set at det nærmest giver anledning til vrede og fr...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Feature

Donald Trump gik uden om abortspørgsmålet i sin tale og generelt fyldte emnet meget lidt på GOP-konventet.

Feature

Hulk Hogan, Tucker Carlson, Mike Pompeo og Eric Trump var blandt talerne på fjerdedagen af GOP-konventet.

Politisk analyse

Spekulationerne om Bidens kandidatur fortsætter - nye tal viser at Whitmer, Moore og Shapiro står stærkere end Harris som eventuel afløser.

Feature

Både Usha og J.D. Vance talte onsdag aften på det republikanske partikonvent.

Copyright © 2021 Kongressen