Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Feature

Hvorfor græder de kendte altid ud hos Oprah?

Da Ellen DeGeneres for nyligt annoncerede, at hun har valgt at stoppe som talkshowvært, var Oprah Winfrey en af de første, hun valgte at tale med. Men Ellen DeGeneres er ikke den første, der har åbnet sig for Oprah, tværtimod.

Af Magnus Hansen, medieanalytiker, Kongressen.comDe seneste år har Oprah Winfrey især fået omtale i forbindelse med store og hypede interviews. Hun har bl.a. interviewet Lance Armstrong, da han indrømmede sit dopingmusbrug, prins Harry og Meghan Markle, da de stod frem...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen