Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

I Kennedys ånd: Her er Bidens moonshot

Da John F. Kennedy for 60 år siden lancerede ideen om at sende en mand til Månen, blev det samtidig startskuddet til at præsidenterne efterfølgende havde deres egne moonshot-visioner. Også Joe Biden. Han vil finde en kur mod cancer.

Da John F. Kennedy den 25. maj 1961 første gang præsenterede ideen om at sende en mand til Månen og bringe ham sikkert tilbage til Jorden igen inden årtiet var omme, var der flere, der rystede på hovedet. Kunne det overhovedet lade sig gøre? Og kunne det ske så h...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen