Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Immigration: Bidens ømme tå og GOP’s offensiv

Hen over sommerferien ser Kongressen.com nærmere på nogle af de sager, der vil præge sidste halvdel af 2021 i amerikanske politik. Et af de emner er immigration. For Biden har svært ved at finde sine ben i sagen, som Republikanerne samtidig har identificeret som en af deres bedste muligheder for at genvinde magten.

Der er sjældent meget at vinde for Demokraterne, hvad angår immigrationspolitik. Til gengæld er der utrolig meget at tabe, hvilket Joe Biden som ny amerikansk præsident allerede h...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen