Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Business

“Indtil videre har inflationen ikke ramte danske USA-interesser hårdt, men…”

Hvis den nuværende økonomiske udvikling fortsætter, vil det belaste danske interesser i USA, lyder vurderingen fra DI’s USA-chef, Louis Funder.

Hvis den nuværende økonomiske udvikling fortsætter, vil det belaste danske interesser i USA, lyder vurderingen fra DI's USA-chef, Louis Funder.

Inflationen buldrer derudaf i USA og påvirker både amerikansk økonomi og den enkelte amerikanske husholdning. Indtil videre har de danske interesser i USA dog ikke været direkte ramt af sitautionen, men det kan hurtigt ændre sig, hvis det viser sig at den aktuelle situation ikke er midlertidig, men viser sig at være af mere permanent karakter. I dette interview med Kongressen.com fortæller Dansk Industris USA-chef, Louis Funder, om hvordan inflationen foreløbig har påvirket danske interesser i ...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Kongressen.com er et uafhængigt netmedie om amerikanske samfundsforhold. Vi grundlagde mediet i oktober 2012 ud fra den ambition at tilføre dækningen af supermagten substans og analyse. Som verdens supermagt spiller USA en helt central rolle for den verden, som Danmark er en del af. Derfor er der behov for at dække såvel amerikansk indenrigs- som udenrigspolitik på en mere kvalificeret og nuanceret måde. Lige som der er behov for at fortælle historier om det amerikanske samfund generelt. Det er det, vi her på Kongressen.com ser som vores fornemmeste opgave at gøre.

Læs også:

Politisk analyse

Joe Biden gjorde intet for at tæmme kritikken om hans høje alder, da han havde Mette Frederiksen på besøg - tværtimod.

Politisk analyse

Det blev et noget længere møde i Det Hvide Hus end forventet for Mette Frederiksen - hvilket kun forstærker NATO-spekulationerne.

Feature

Kongressen.com var med, da Joe Biden mandag havde besøg af Mette Frederiksen.

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Copyright © 2021 Kongressen