Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Ingen amerikanske tropper i Ukraine trods russisk invasion”

Ruslands invasion af Ukraine får næppe Joe Biden til at indsætte amerikanske tropper i landet.

Ruslands invasion af Ukraine får næppe Joe Biden til at indsætte amerikanske tropper i landet.

I nat indledte russiske tropper flere angreb i den østlige del af Ukraine på ordre fra Vladimir Putin, som på tv kunne meddele resten af verden, at en russisk invasion af Ukraine var i gang. Men russernes aggressive opstød i nabolandet får ikke den amerikanske præsident Joe Biden til at indsætte amerikanske tropper på ukrainsk jord. Det fortæller Rasmus Søndergaard, som er seniorforsker ved DIIS og har specialiseret sig i amerikansk udenrigspolitik og som tidligere var udenrigsanalytiker her på...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Andreas Brunebjerg Jørgensen er uddannet journalist fra Syddansk Universitet med speciale i amerikanske forhold. Han var researcher på bogen 'Export Across The Pond' og er tilknyttet Kongressen.com som indenrigs- og erhvervsskribent. Mobil: 53707116 Mail: andreas@kongressen.com

Læs også:

Interview

Ifølge Jonas Parello-Plesner er det ikke uden symbolsk betydning, at Mette Frederiksen besøger Det Hvide Hus på Grundlovsdag.

Podcast

Hør Reaganland om Reagans eftermæle og hvordan Det Republikanske Parti blev The Party Of Reagan her.

Feature

På mandag besøger Mette Frederiksen Joe Biden i Det Hvide Hus. Kongressen.com giver dig her et overblik over statsministerbesøgene gennem tiden.

Interview

Vi er blinde over for vores egen samtid og det er et problem i den aktuelle situation med krigen i Ukraine, vurderer Samuel Rachlin.

Copyright © 2021 Kongressen