Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Ingen guvernør McConaughey i denne omgang

Efter længere tids spekulationer, har Matthew McConaughey nu afvist at stille op til guvernørvalget i Texas i 2022.

Efter længere tids spekulationer, har Matthew McConaughey nu afvist at stille op til guvernørvalget i Texas i 2022.

Efter mere end et halvt års intense spekulationer har den Oscar-vindende skuespiller Matthew McConaughey meddelt at han ikke har tænkt sig at gå efter guvernørposten i Texas. I hvert fald ikke ved valget i 2022. I en video, som superstjernen lagde ud på de sociale medier som afslutning på Thanksgiving-weekenden, gjorde den ellers så stolte texaner det klart, at han havde tænkt sig godt og længe om og nu altså var nået frem til, at han ikke ville gå efter rollen som guvernør i The Lone Star Stat...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han har tidligere boet, studeret og arbejdet i New York, Sydney, Amsterdam og senest Washington D.C., hvor han blandt andet skrev for RealClearPolitics. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet ‘JFK100’, ‘Modet Til Visioner’, ‘Glimt Af Amerika’, ‘KENNEDY – Historien Om USA’s Største Politiske Dynasti’ og seneste 'De Største Taler'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i vinteren 2024.

Læs også:

Politisk analyse

Den tidligere guvernør i South Carolina, Nikki Haley, er på vej til at lancere sit 2024-kandidatur - men kan hun gå hele vejen?

Obamaland

Hør ottende og sidste afsnit af Obamaland om satiren og de nye medieveje her.

Interview

'Retfærdighed for Emmett Till' giver en ny generation indblik i en af USA's mest forfærdelige mord, mener amerikansk forsker.

Politisk analyse

Den brutale anholdelsesvideo af Tyre Nichols har pustet nyt liv i debatten om politidrab i USA - og vidner måske også om et opbrud.

Copyright © 2021 Kongressen