Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Intern splittelse er den sikre vej til præsident nederlag

Kan Republikanerne holde til de interne uenigheder eller knækker partiet? Det er spørgsmålet, mange stiller i øjeblikket. Skulle det sidste ske, så viser historien, at det får afgørende betydning for udfaldet af det efterfølgende præsidentvalg.

Kampen om Det Republikanske Partis sjæl er i fuld gang og det går ikke stille for sig. På den ene side står Trump-fløjen med eks-præsidenten himself i spidsen. På den anden side står de mere traditionelle, konservative republikanere, der plejede at t...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen