Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Politisk analyse

Iskolde GOP sætter politik over demokrati

Demokraterne er helt oppe i det røde felt, men de republikanske senatorer er iskolde. Således er McConnell og kollegernes tackling af undersøgelsen af stormløbet mod Capitol Hill den 6. januar det tydeligste bevis på, at GOP gør alt hvad de kan for at lukke sagen, ligegyldigt hvor meget Demokraterne brokker sig.

Det havde ligget i kortene i flere dage, at det kunne tænkes at ske. Læste man mellem linjerne når de forskellige fremtrædende republikanske senatorer udtalte sig om hvordan de forh...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Anders Agner Pedersen er chefredaktør på Kongressen.com. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Grundlagde Kongressen.com i 2012 og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i både i tv og radio. Medvært på de populære podcastserier ‘POTUS’ og ‘Kennedyland’ og forfatter til flere bøger om amerikansk politik, blandt andet 'KENNEDY', 'De Største Taler' og senest 'Kampen Om Det Hvide Hus'. Skriver på en ny bog om amerikansk politik, der udkommer i 2025.

Læs også:

Copyright © 2021 Kongressen