Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kongressen.comKongressen.com

Interview

“Jeg tror, Trump kommer på bedre tanker om NATO-exit”

Et Trump-comeback betyder nye udfordringer for NATO, men er det i Trumps interesse at trække USA ud af alliancen? Nej, siger Peter Viggo Jakobsen.

I de europæiske hovedstæder følger man den Republikanske primærvalgkamp med en tiltagende hovedpine. Donald Trump sejrede overbevisende ved de første valg i Iowa og New Hampshire og buldrer frem i diverse meningsmålingerne. Han ligner efterhånden et klokkeklart bud på en Republikansk præsidentkandidat. Måske endda en kommende præsident. Og mens Trump melder klart ud om sine holdninger til alt lige fra grænseproblemer, statsgælden og stormagtsrivaliseringen med Kina, så er der ét emne, som han f...

 

Denne artikel er kun for medlemmer.

 

Bliv medlem og få adgang til vores analyser, features og interviews.

Køb et privat medlemskab eller få et tilbud til din virksomhed eller organisation

 

Er du allerede medlem?
Log ind herunder ↓

Written By

Christian Kornerup er bachelor i historie fra Københavns Universitet med fokus på amerikanske samfundsforhold og historie. Er tilknyttet Kongressen.com som indenrigsskribent.

Læs også:

Courtroom

Alle dommerne i højesteret kom til samme konklusion, men under overfladen bobler uenigheden

Politisk analyse

Trump har kurs mod sejren på Super Tuesday, men hvad angår økonomien, står hans kampagne overfor flere store udfordringer

Feature

I mange år var den 4. marts dagen, hvor præsidenterne blev taget i ed, men det ændrede sig under Franklin Roosevelts præsidentskab.

Courtroom

Højesteret har ved at tage sagen op givet Trump nyt håb om at undgå retsforfølgelse

Copyright © 2021 Kongressen